HTML

Havazódunk

Hogy követni, osztani, dicsérni, segíteni, vigasztalni tudjuk egymást - online. Üdvözlök mindenkit az új évezredben!

Friss topikok

Linkblog

Meló lehetőség - kizárólag Lisynek

2009.11.23. 00:20 szarazpezsgo

Kedves Kollégák, :-)

idézném Lisy kommentjét az "aktuális ötleteket várok megjelenés dec. 2" című posztban:

Cocinella 2009.11.13. 17:31:43

ÖTLET 1. Lisy

2009. december 7-18. kerül megrendezésre Koppenhágában a világ vezetőinek következő klímaváltozással foglalkozó konferenciája. Bemutathatnák röviden és "magyarra lefordítva", hogy miről is döntenek majd itt, hogy milyen hatással lehet/lesz ez a mindennapjainkra, hogy egyáltalán mi átlag emberek mit tehetünk a klímaváltozás ellen, ami a tudományos adatok alapján jelenleg úgy tűnik, hogy a vártnál gyorsabban megy végbe. 
 
Bár dec. 2-i megjelenés betelt, úgy tűnik, drága szerkesztőim hasonlóan gondolkodnak, mint Lisy, és berendelték a témát aktuálisnak dec.9-i megjelenéssel.
 
A feladatot jómagam és Rist Lilla kolléganőm kaptuk. Mi ugyan leosztottuk egymás között a cikket, de - az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó - én a saját részem Lisyvel közösen szeretném jegyezni.
 
Szóval pacsi a nyertes ötletért, Lisy, és munkára fel! A héten össze kell hoznunk azt a cikket, szóval egyeztessünk minél előbb! ;-)

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cocinella 2009.11.23. 01:05:33

Szia Gábor!

:))) De nagy örömet szereztél ezzel a hírrel! Kereslek e-mailben időpont egyeztetés miatt. Köszönöm nagyon a lehetőséget előre is!!!

Jó éjszakát,Lisy
süti beállítások módosítása