HTML

Havazódunk

Hogy követni, osztani, dicsérni, segíteni, vigasztalni tudjuk egymást - online. Üdvözlök mindenkit az új évezredben!

Friss topikok

Linkblog

Segítséget kérek - MELÓ

2010.01.25. 13:11 szarazpezsgo

Sziasztok, aktuális ötleteket kersek a Nők Lapja 7-es számához (megjelenés Február 17)

Ami kellene: aktuális elöl-hátul, mi emberünk

Cserébe: együtt írjuk

előre is köszi

Gábor

 

11 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buendia 2010.01.25. 21:23:03

Sziasztok!
Potya-árnyékos minőségemben kicsit úgy érzem magam, mint egy kakukk, aki a más fészkébe tojik. Eddig csak a Fülesbaglyos témakörökben próbálkoztam (ez a sok madár!), most ide is bepofátlankodnék.
Két ötletem van:
1. Az elején az aktuális cikk szólhatna a böjt új arcáról. Több, egymástól független ismerősöm böjtöl húsvét előtt. Lelki és testi megtisztulásként fogják fel a dolgot, és a cigarettán, alkoholon és húson kívül azt vonják meg maguktól, amiről nehéz lemondaniuk: süti, tészta, bulizás, tévézés. Szerintük ez a böjtnek az igazi lényege, nem pusztán a húsmegvonás. Húsvét előtt ez aktuális lehet.
2. Mi emberünk: Gerendai Károly. Ő a Sziget főszervezője, tavaly ő volt az év üzletembere, ezen a héten pedig az ő érdekeltségében lévő Costes-t választották meg Magyarország legjobb éttermének. A díjat farmerben vette át.
Hát ezekre gondoltam.
Üdv,
Nádiposzáta R.

Cocinella 2010.01.26. 14:13:25

Sziasztok!

Öteleteim az AKTUÁLIS rovatba:

1. a nemzetközi férfinap február 19-re esik (bár találtam olyan információt is h november 19én illetve h májusban van) de a cikket akár innen is
meg lehetne fogni: hányszor van férfiak napja egy évben? (hiszen nőnap csak egyszer :)és hogy bármelyikről tud-e az utca embere? ha igen megemlékezik-e róla?

2. február 23. a Rotary Club meglalapításának évfordulója - bemutathatnánk hogyan is
működik a világban és itton. (bár ez lehet inkább az aktuális szolgáltatás rovatba lenne jó, ilyen ha jól láttam most nincs terítéken).

MI EMBERÜNK

1. február 21. a nemzetközi anyanyelv napja, innen jött az ötlet, hogy Mi emberünk lehetne Dénes Tünde, aki az Első Óbudai Általános Iskola magyartanára. Kiemelkedő munkát végez tehetséggondozás területén (pl: diákjai évről évre a helyesírás verseny kárpátmedencei döntősei (nyertesei). Néhény éve "Pedgaógiai érdemekért" kitüntestést vett át a Óbuda polgármestrétől kiemelkedő pedagógusi munkájáért.

Üdv: Lisy

drakulady 2010.01.26. 14:30:53

Hali!

Aktuálishoz most hirtelenjében az Operabál jutott eszembe, mivel úgyis farsang- és bálszezon van. José Cura lesz, ha jól tudom a sztárvendég. Esetleg valami más, kevésbé felkapott, de érdekes "party".

Bogi

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2010.01.26. 14:35:19

Sziasztok!

Aktuális rovatba: február 20-a a társadalmi igazságosság napja: ellentétek, társadalmi különbségek, kirekesztés felől megközelítve, hogy a Nők lapja olvasó mit tehet az ügy érdekében.

Február 21. az anyanyelv nemzetközi világnapja: fontos a nyelvművelés és az anyanyelv ápolása.

Buendia 2010.01.28. 21:09:49

R.I.P Salinger (Zabhegyező). Mai hír, kérdés, hogyí aktuális-e még 3 hét múlva.

Vinca 2010.01.29. 15:10:27

Vámos Mikós ma 60 éves... Van rovata nálatok, a Ti 60. szülinapotokra ő is írt... lehetne neki szentelni pár sort, én nagyon bírom:)

Buendia 2010.01.30. 09:04:25

Szigorú biztonsági intézkedések mellett mutatták be a Wittelsbach-Graff gyémántot Washingtonban.
A több mint 31 karátos gyémánt hat hónapig lesz látható az amerikai fővárosban a Hope gyémánt mellett, amelyhez rengeteg babona fűződik (búbópestis, száműzetés, telngerfúlás, szakadékbe zuhanás).

Buendia 2010.01.30. 09:16:08

@Buendia: Tehát: tengerbefúlás, szakadékba zuhanás. Meg volt még párbaj, forradalom, (XIV. Lajos) gyógyszertúladagolás, ami kell.

Renocs 2010.01.30. 13:47:02

Január 28-án nyílt meg a Szépművészeti legújabb kiállítása.

Degas-tól Picassoig. Röviden: a kiállítás nem csak a modern festészet kialakulásáról és fontosabb irányzatairól kíván képet adni, hanem az 19-20. század fordulójának két kiváló orosz egyébként textilgyáros) műgyűjtője, Ivan Morozov és Szergej Scsukin előtt is tiszteleg.

Mi emberünk: Ennek kapcsán lehetne Baán László, a Szépművészeti vezetője. Tavaly szeptemberben újabb öt évre nevezték ki a múzeum élére. Igazgatása alatt a Szépművészeti a világ ötven leglátogatottabb múzeuma közé került. A főigazgató tagja lett a világ legjelentősebb kiállítóhelyeinek vezetőit tömörítő BIZOT csoportnak.

szarazpezsgo 2010.01.31. 16:18:40

Sziasztok, köszönöm a javaslatokat, holnap értekezleten elővezetem őket, meglátjuk, lesz-e a kapás. Hamarosan jelentkezem.
Gábor
süti beállítások módosítása