HTML

Havazódunk

Hogy követni, osztani, dicsérni, segíteni, vigasztalni tudjuk egymást - online. Üdvözlök mindenkit az új évezredben!

Friss topikok

Linkblog

Feladat - húzzuk meg gyorsan és hatékonyan! UPDATE - lezárult a verseny

2009.11.16. 13:51 szarazpezsgo

Helló, íme egy reklám a jövő heti újdonságrovatba.

Megújult a Centrum multivitamin

A megújult Centrum multivitamin a legújabb tudományos kutatások eredményei nyomán született. Az új Centrum Magyarországon az egyik első olyan étrend-kiegészítő, amely a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek ajánlott napi bevitelével kapcsolatos, és immár Magyarországon is érvényes új Európai Uniós irányelvek (Recommended Daily Allowance –RDA) figyelembe vételével jött létre.

A Centrum Multi-Protekt formulája komplex védelmet nyújt szervezetünknek, és amellett, hogy segíthet kiküszöbölni a helytelen étrendünk okozta hiányosságokat hozzájárul a mindennapi élethez szükséges energia biztosításához, támogatja védekezőképességünket, bőrünk, látásunk és csontjaink egészségét és védelmet nyújthat a környezeti stressz okozta ártalmak ellen is.

 

Sajnos azonban túl hosszú, ezért meg kell húzni, max. 400 karakterre. Határidő csütörtök este, a nyertes egy havi havazodunk.blog.hu előfizetést nyer.

 

Sok sikert!

Gábor

 

 

8 komment

Címkék: feladat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2009.11.16. 15:09:47

Megújult a Centrum multivitamin

Az új Centrum étrend-kiegészítőt a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek ajánlott napi bevitelének irányelveit betartva alkották. Multi-Protekt formulája védelmet nyújt a szervezetnek, kiküszöböli a helytelen étrend okozta hiányokat, energiával tölt fel, támogatja az immunrendszert, a szervek egészségét, és védelmet nyújt a stressz ártalmai ellen.

SomDóri 2009.11.16. 15:36:11

Megújult a Centrum multivitamin

A megújult Centrum a legújabb kutatások felhasználásával született, hogy gondoskodjon a szervezet számára szükséges vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelről. A Multi-Protekt formula teljes körű védelmet nyújt. Kiküszöböli a helytelen étrend okozta hiányosságokat, támogatja immunrendszerünk és csontjaink épségét, valamint védelmet nyújthat a környezeti ártalmak ellen is.

Vinca 2009.11.19. 11:10:59

Megújult a Centrum multivitamin

Az új Centrum multivitamin Magyarországon az egyik első olyan étrend-kiegészítő, amely már az új Uniós irányelvek szerint készült. Használata nemcsak komplex védelmet nyújt a szervezetnek, de a helytelen étrend okozta hiányosságokat is pótolhatja. Biztosítja a mindennapi energiaforrást, támogatja a bőr, a látás és a csontok egészségét, sőt óvhat a környezeti stressz okozta ártalmaktól is.

Cocinella 2009.11.19. 14:13:40

Megújult a Centrum multivitamin

A megújult Centrum multivitamin a legújabb tudományos kutatások eredményei nyomán született. A Centrum Multi-Protekt formulája komplex védelmet nyújt szervezetünknek. Segíthet kiküszöbölni a helytelen étrendünk okozta hiányosságokat, hozzájárul a mindennapi élethez szükséges energia biztosításához, támogatja védekezőképességünket, és védelmet nyújthat a környezeti stressz okozta ártalmak ellen is.

Kriszti0506 2009.11.19. 18:40:13

Középpontban a Centrum multivitamin!
A megújult Centrum multivitamin az egyik első olyan étrend-kiegészítő, amely az új Európai Uniós irányelvek (Recommended Daily Allowance –RDA) figyelembe vételével jött létre. Multi-Projekt formulája (vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok) komlpex védelmet nyújt a hiánybetegségek és a stressz káros hatásai ellen, és energiát ad a mindennapok kihívásaihoz.

szarazpezsgo 2009.11.20. 14:19:21

Kedves kollégák, köszönöm a megfejtéseket. :-)

SomDóri, Vinca, Cocinella - mindhárom közölhető, nagyon jó. Én önkényesen Vincát hozom ki győztesnek, ez egyszerű szubjektív dolog részemről, csak mert szeretem az egyszerűen megfogalmazott, azonnal megérthető mondatokat.

Kritika, amit érdemes megtanulni:

Hanchee:
"Multi-Protekt formulája védelmet nyújt a szervezetnek, kiküszöböli a helytelen étrend okozta hiányokat, energiával tölt fel, támogatja az immunrendszert, a szervek egészségét, és védelmet nyújt a stressz ártalmai ellen."

Ilyen hosszú mondatot ne írj le, pláne egy reklámszövegben. Az ember elkezdi olvasni, belegabalyodik, és otthagyja az egészet, mert annyira azért nem érdekli a téma, hogy újra nekifusson...

Inkább rakd ki a pontot, és csinálj belőle két mondatot!

"Multi-Protekt formulája védelmet nyújt a szervezetnek, kiküszöböli a helytelen étrend okozta hiányokat és energiával tölt fel. Sőt, támogatja az immunrendszert, a szervek egészségét, valamint védelmet nyújt a stressz ártalmai ellen."

Máris tökéletes lesz a megoldás.

Kriszti0506:

"A megújult Centrum multivitamin az egyik első olyan étrend-kiegészítő, amely az új Európai Uniós irányelvek (Recommended Daily Allowance –RDA) figyelembe vételével jött létre. Multi-Projekt formulája (vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok) komlpex védelmet nyújt a hiánybetegségek és a stressz káros hatásai ellen, és energiát ad a mindennapok kihívásaihoz."

Kriszti,

az olyan tudományos kifejezéseket, mint (Recommended Daily Allowance –RDA) és Multi-Projekt formulája (vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok) kerüljük, mert iszonyú elidegenítő. Marketingesek előszeretettel alkalmazzák, de mi újságírók vagyunk, és tudjuk, hogy minél egyszerűbb, közérthetőbb a dolog, annál jobban átjön az üzenet.

A másik, hogy nem komlpex, hanem komplex. Tudom, hogy nem helyesírási hiba, hanem félregépelés, de okulj belőle annyit, hogy mielőtt elküldesz egy anyagot, irány a word helyesírás-ellenőrző!

Ügyesek vagytok, és gratulálok Vincának az egy hónapos blog-előfizetéshez. (A szöveged dec. 2-án jelenik meg a hírvilágban)

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2009.11.21. 21:12:22

@szarazpezsgo: Köszönöm a kritikát és a tanácsot, Gábor - a legfőbb kritikusom, Anyukám is mindig a hosszú mondataimat kifogásolja, igyekszem figyelni rá, de van, amikor megszalad az ujjam. :)

Kriszti0506 2009.11.22. 10:24:37

Köszi, eltaláltad, marketinges vagyok! :) Arra fókuszáltam, hogy mi az új információ ahhoz képest, amit már eddig is tudtunk a Centrumról. Igaz viszont, hogy az idegen szavak tényleg elidegenítőek lehetnek, úgyhogy így utólag teljesen egyetértek, és szerintem is Vincáé a legjobb, mert abban az is benne van, hogy mi az újdonság az edigiekhez képest. Az elírási megjegyzés is jogos, pedig, ha valamit utálok, az a helyesírási hiba és az elütés! :D
süti beállítások módosítása