HTML

Havazódunk

Hogy követni, osztani, dicsérni, segíteni, vigasztalni tudjuk egymást - online. Üdvözlök mindenkit az új évezredben!

Friss topikok

Linkblog

Feladat - írjuk át! Update: lezárult a verseny, lásd kommentek

2009.11.16. 16:00 szarazpezsgo

Van egy hajózási cég, akik nagyon értenek, ahhoz amit csinálnak, de fogalmazásban nem annyira ügyesek. Szerencsére ezzel azért tisztában vannak, és időről időre felhívnak, segítsek. Ma épp ezt kaptam tőlük, ezt kellene fogyasztható reklámfelhívássá varázsolni.

"A "Kossuth" Múzeumhajó sörözőjében minden nap 18 órától záróráig várjuk a hajós kollegákat és barátaikat, rokonaikat akik kellemes környezetben szeretnének pár órát eltölteni sörözéssel, borozással. Az árakat megpróbáltuk mindenki pénztárcájához hozzá igazítani, de aki valamilyen hajós okmányt, vagy búvárvizsgát igazoló okmányt felmutat az az ital árakból 10% kedvezmény kap. Aki hajlandó hozzánk hajós egyenruhába eljönni, az további 5 % kedvezményre jogosult. Terveink szerint előre meghirdetett időpontban, hajósok által az útjaikról készült dokumentumfilmeket vetítenénk és időről-időre itt tájékoztatnánk az érdeklődőket a neszmélyi Hajóskanzen felújításának pillanatnyi állásáról is. Mindenkit szeretettel várunk!
...célunk mindezzel, hogy a hajós szakmának és a hajózás iránt érdeklődőknek egy állandó találkozó helyévé válhasson, a Magyar hajózás még megmaradt egyik fontos bástyája, a Kossuth Múzeumhajó."
 
Info: Ezért a melóért 5000 forintot kértem el. Mivel már megcsináltam a munkát, nem osztozom senkivel, de a legjobb megoldást beküldőnek fizetek egy forró csokit a következő Havazódunk Live találkozón.
 
Határidő holnap este, amikor is felteszem a saját verziómat, hogy lássátok, én hogy nyúltam hozzá az anyaghoz.

4 komment

Címkék: feladat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinca 2009.11.17. 12:09:47

Hát, írtam valamit, ami olyan lett, mint a magyar narancs, kicsit sárga is, kicsit savanyú is, de legalább én írtam. :) Kicsit kilóg a lóláb, látszik, hogy nem nagyon ment a "reklámfelhívás" írás... no mindegy, legalább ki lehet vesézni...
Íme:

A Kossuth Múzeumhajó sörözőjénél nehezen lehet autentikusabb helyszínt találnia a hajózást és a baráti körben iddogálást kedvelőinek. A dunai hajós életet a múzeumban fotókkal, illusztrációkkal és makettekkel bemutató tárlatot tekinthetjük sörkorcsolyának, és léphetünk is tovább sörözőbe. A pénztárcakímélő helyen a bármilyen hajós-, vagy búvárvizsgát igazoló okmányt felmutatók az ital árakból 10% kedvezmény kapnak. Sőt, ha ehhez még valaki hajós egyenruhába is bújik, akkor további 5 % engedmény üti a markát. A kellemes alkoholos nedűk fogyasztásán kívül más lehetőség is nyílik a szórakozásra: előre meghirdetett időpontban hajósok úti filmjeit is vetítik. A szervezők nem titkolt célja, hogy a hajós szakmának és a hajózás iránt érdeklődőknek legyen egy állandó törzshelye. Szóval, hullámimádók hajóra fel!

Kossuth Múzeumhajó Söröző
Nyitva tartás: 18.00 – záróráig
Cím: Budapest, Lánchíd pesti hídfője, 2. számú pont

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2009.11.17. 15:40:40

Én is átírtam, csak hogy Vinca ne legyen egyedül, meg egy kicsit kizökkenjek a fitneszből, amiről ma már a huszadik hírt gyártottam. Jól esne most egy forró csoki!:)

A magyar hajózás egyik jelképe, a Kossuth Múzeumhajó minden nap szeretettel várja vendégeit sörözőjében 18 órától, pénztárcabarát árakkal, kellemes hangulattal.

A hajós-, vagy búvárvizsga-okmánnyal rendelkezők az okmány felmutatása esetén 10 % kedvezményt kapnak fogyasztott italuk árából, azok a vállalkozó szelleműek pedig, akik hajós egyenruhában látogatják meg a helyet, további 5% kedvezményre jogosultak.

A sörözőben úti dokumentumfilm-vetítések is várják az érdeklődőket, valamint a hajón 60-as évek hajóséletét bemutató állandó kiállítás is megtekinthető.

Szeretettel várja Önt is a Kossuth Múzeumhajó a Lánchíd pesti hídfőjénél!

szarazpezsgo 2009.11.17. 18:35:05

Sziasztok kollégák,

köszönöm a megoldásokat.

A jó hír: mindkettő jól meg van fogalmazva, ebből adódik, hogy ha ti lennétek a cégnél, nem lenne szükségük arra, hogy kiadják a feladatot.

Vinca: Nagyon tetszik, amit írtál, főleg, hogy reklámosra vetted a figurát. Egyetlen problémám, hogy az első két mondat nagyon hosszú, ami engem elidegenít a szövegtől. Szerintem, ha rövidebb mondatokkal kezded, az jobban elkapja az olvasót, és itt ez a cél.

haan-chee: Szintén nagyon jó, rövid, jól megfogalmazott, informatív. Egyedül egy kis fűszert hiányoltam belőle, ha már reklámnak készül.

Bár hajlamos vagyok nyertest hirdetni, ezúttal sorry, de nem tudok, mert mind a két munka szuper.

Ennek megfelelően mindkét kolléga kap tőlem forrócsokit a következő találkozón.

P.S. Beírom, amit én követtem el, csak hogy lássátok, ahány ember, annyi stílus, még egy ilyen apró feladatnál is:

Kedves kolléga, hogy úgy érzi, szívesen inna egy pohárral a magyar hajózás és az abban dolgozók egészségére, szívesen látjuk a Kossuth Múzeumhajó sörözőjében, minden nap, 18 órától zárásig. Az árakat alapból igyekeztük a magyar pénztárcákhoz igazítani, de ha valaki hajós okmánnyal vagy búvárvizsgát igazoló okmánnyal érkezik, az ital árakból 10% kedvezmény kap! Sőt, ha hajós egyenruhában tér be hozzánk, további 5 % kedvezményre jogosult…
Szívből reméljük, hogy néhány hónap múlva a Kossuth Múzeumhajó már a hajós szakma és a hajózás iránt érdeklődők állandó találkozó helye lesz. Ennek megfelelően azt tervezzük, hogy rendszeresen hajós utakról készült dokumentumfilmeket vetítünk majd vendégeinknek. Emellett nálunk, a Kossuth Múzeumhajón lehet majd tájékozódni a neszmélyi Hajóskanzen felújításának állásáról is. Mindenkit szeretettel várunk!

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2009.11.17. 20:33:42

Juhéjj! Gratulálok Vincának is és magamnak is! :) Gábor, köszönöm az észrevételeket, legközelebb megpróbálok kicsit lazább lenni, hogy még jobb legyen. :)
süti beállítások módosítása